top of page

Az vagyok, aki...

 

 

 

Az vagyok, aki...

"...felébredt az ÉdenKert elvesztésének hitrendszeréből, tudja, hogy a Földet az Öröm Bolygójaként kaptuk a Teremtő Forrástól. Elfogadja és éli ezt az ajándékot.

 

Tudja, hogy teste formába sűrűsödött Fény, és így a Teremtő Forrás megszentelt temploma. Tudja, hogy teste állapota a gondolatai függvénye. Tudatosan választja a testével és fizikai létével kapcsolatos gondolatait, és ezzel testét kiemeli a tér-időből.

 

Tisztában van saját teremtő képességével, és azzal is, hogy teremteni Egységből lehet, nem pedig kétségből. Megtisztítja a férfi és női energiák viszonyát kívül és belül, egységbe hozza azokat, így teremtő ereje sokszoros.

 

Pontosan tudja, hogy mind az öröm, mind a szenvedés szabadon választható tapasztalás, tudja, hogy az öröm a Teremtés dicsérete, törekszik arra, hogy hátrahagyja a szenvedés-alapú életet és válassza helyette az öröm-alapút. Árasztja az örömöt.

 

Tudja, hogy nincsen lehetetlen, a lehetségesre megnyíltan él.

 

Az Isteni erőkről tudja, hogy azok barátságos, segítő, ítélet-mentes, sőt vidám energiák.

A helyes-helytelen-ből kilépve az alapján hozza a döntéseket, hogy mi okoz örömet, tudja, hogy az öröm a Lélek kommunikációja, és az Isteni tápláléka.

 

Aggódás, idegeskedés, rohanás helyett megpihen abban, hogy minden VAN. Tudja, hogy nincsen egyedül, a Fény Lényeinek óvó, támogató jelenléte valóság számára.

 

Tisztában van azzal, hogy mindenkiben ott él a Mester. Törekszik saját Mester-léte megélésére és másokat is erre inspirál.

 

Szerelemben él az Istenivel és látja a Fényt mindenkiben.

 

El tudod képzelni, hogy milyen Szép Új Világ születik, amikor egyre többen és többen élünk ebben a tudatosságban? Amikor egyre stabilabban tartjuk ezt a tudatszintet?

 

Hálás vagyok, hogy mindezt választhatom és segíthetem azokat, akik szintén ezt választják. (idézet tanítómtól, Veres Krisztától)"

bottom of page